Halfweg | Ballum, Ameland

0519 554 249

Groepsaccommodatie Halfweg

De groepsaccommodatie bestaat uit twee delen; de slaapkamers en de keuken met leefruimte. Buiten is een leuke overkapping met picknicktafels en een ruime speelweide.

Slaapkamers
De groepsaccommodatie biedt slaapplaats aan groepen tot 60 personen. Op de beganegrond zijn 6 slaapkamers met elk 6 tot 8 slaapplaatsen (stapelbedden). Boven zijn ook 2 slaapkamers met beide 8 slaapplaatsen. 1 slaapkamer op de begane grond beschikt over een eigen douche en toilet. Op beide kanten van het slaapgedeelte vindt u sanitaire voorzieningen. Ook heeft iedere slaapkamer een wastafel. Een aantal slaapkamers hebben aflsuitbare kluisjes.

De keuken en leefruimte
De keuken bestaat uit een grote vaatwasser, oven, 6-pits gasstel + grote braadslede, grote koelkast, magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. Verder is al het keukengerei zoals pannen, bestek en servies aanwezig. Dus ook voor grote groepen is het geen probleem om een lekkere maaltijd op tafel te zetten. De eetzaal biedt ruimte om gezellig met elkaar te eten. Hier is ook een gezellige zithoek met tv. Tevens bieden wij u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de dvd speler. Voor de kinderen zijn er spelletjes aanwezig, een voetbaltafel en een krijtbord met krijt.

Het speelveld
Het speelveld bestaat uit een voetbalveld, volleybalnet, baskets en twee schommels. Aan de leefruimte zit een overkapping met daaronder picknicktafels.

Boerderij
De accommodatie is gelegen op een voormalige boederij. Op de boerderij zijn nog steeds koeien, kalfjes, kippen, paarden en pony's te vinden. Lijkt het u leuk om bijvoorbeeld met de klas of uw familie een kijkje te nemen bij de boer? Vraag ons dan naar de mogelijkheden hiervoor.

Wat moet u zelf meenemen?
Wanneer u bij ons verblijft moet u uw eigen kussensloop, hoeslaken en slaapzak meenemen. Ook handdoeken en theedoeken mag u zelf meenemen.

Foto's