Halfweg | Ballum, Ameland

0519 554 249

Bungalow Halfweg

Tussen de prachtige dorpen Ballum en Hollum verhuren wij een luxe twee persoons bungalow. De bungalow bevind zich op het erf van een oorspronkelijke boerderij. De boerderij is nu niet meer in gebruik, wel zijn er nog koeien, paarden, pony's en kippen te vinden. Het dorp Ballum is op loopafstand circa 10 min. En het dorp Hollum circa 30 min. op loopafstand. De bungalow staat in een landelijke omgeving, rondom de boerderij loopt een wandelroute van de anwb. Deze bungalow is een ideaal plekje voor mensen die de rust opzoeken, maar wel op loopafstand van het dorp willen verblijven!

De bungalow
Deze recent gerenoveerde twee persoons bungalow is gelijkvloers en heeft een eigen terras op het zuiden. De keuken is van alle gemakken voorzien met vaatwasser, combioven, koelkast en senseo apparaat. De kamer heeft een gezellige zithoek met tv. En een 4 persoons eettafel. In de badkamer bevind zich een douche en toilet. Op de slaapkamer is een wastafel en er zijn twee boxspring bedden. Aan de slaapkamer vast is een ruime kast, hier vindt u ook de wasmachine en droger. Op de slaapkamer is eventueel ruimte voor een kinderbedje. U kunt een kinderbedje, tafelstoel en badje reserveren voor €10 per week.

Huisdieren
Uw huisdieren zijn bij ons uiteraard van harte welkom! Wel vragen wij een kleine vergoeding van €12,50 per week per huisdier. Ook gelden er een aantal regels wat betreft huisdieren:

- Honden graag aangelijnd op het terrein
- Uitwerpselen op het erf dienen opgeruimd te worden
- Uw huisdieren niet op de bedden/banken

Prijzen
Voor en na seizoen: €325 per week

Juli / Augustus €440 per week

Per nacht (voor en na seizoen): €65

Bijkomende kosten
Bedlinnen (optioneel) €10 per persoon
Handdoeken (optioneel) €5 per persoon
Eindschoonmaak €55
Huisdieren: €15 per dier
Toeristenbelasting €1,70 p.p.p.n.

Foto's